img_0023

VV Bakkeveen 1 – VV Haulerwijk 1 21-09-2014

VV Bakkeveen 1 – VV Haulerwijk 1 21-09-2014:

Op 21 september staat de wedstrijd v.v. Bakkeveen – v.v. Haulerwijk op het programma in de 4 klasse B Noord.

Na twee seizoenen in de 5de klasse te hebben gevoetbald, speelt Haulerwijk dit seizoen weer in de 4 klasse. De laatste confrontatie tegen Haulerwijk dateert van 10 oktober 2010, toen wist Bakkeveen overtuigend met 5-2 te winnen.

Om 14.00 uur gaf scheidsrechter Leuning het startsein en mocht v.v. Bakkeveen aan de aftrap beginnen.

Aan beide zijden werd er niet hoogstaand gevoetbald, maar verrichtten beide ploegen wel veel arbeid, waardoor het op fysiek voetbal aankwam.

Waar de Haulerwijkers het schijnbaar moeilijk mee hadden, want het spel moest vaak worden onderbroken door scheidsrechter Leuning, om de verzorger van Haulerwijk binnen de lijnen te laten.

Buiten het zestien meter gebied krijgt Mark Bakker de bal, die met een mooi afstandsschot de keeper Haulerwijk weet te passeren. Na 45 minuten spelen gaat Bakkeveen dan ook met een 1-0 voorsprong de rust in.

Tweede helft komt Haulerwijk beter uit de startblokken en krijgt meer grip op de wedstrijd en is het wachten op de gelijkmaker.

Uit een corner weet Haulerwijk dan ook in de 61ste minuut te scoren. In de kluts krijgt Tim van der Velde de bal voor zijn voeten, die zich niet bedenkt en de bal binnen schiet.

In de 79ste minuut van de wedstrijd doet Bakkeveen weer wat terug. Via een aanval haalt Janco de Jong verwoestend uit en maakt een schitterende goal, waarmee hij Bakkeveen op een 2-1 voorsprong zet.

In de resterende minuten weten beide ploegen niet meer te scoren, zodat Bakkeveen de 3 punten in eigen huis weet te houden. Bakkeveen komt met de overwinning op de 6de plek en Haulerwijk moet het voorlopig doen met de laatste plaats.

Scoreverloop.
1-0 23 min. Mark Bakker
1-1 61 min. Tim van der Velde
2-1 79 min. Janco de Jong

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Als u niet wilt dat er cookies worden geplaatst, dan kunt u het opslaan daarvan tegengaan. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies op deze website dan niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Sluiten