img_0026

VV Bakkeveen 1 – VV Havelte 1 13-04-2014

VV Bakkeveen 1 – VV Havelte 1 13-04-2014:

De wedstrijd v.v. Bakkeveen – v.v. Havelte is geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel.

Op 10 april had Bakkeveen de inhaalwedstrijd met 3-0 gewonnen van Zandhuizen, waardoor Bakkeveen zich veilig had gespeeld. Bij de wedstrijd tegen Havelte stond er dus weinig meer op het spel, waardoor beide ploegen vrijuit konden voetballen.

De grootste kans in de eerste helft was voor Bakkeveen. In de 13de minuut van de wedstrijd schoot Alex Mols over de keeper van Havelte tegen de lat, via de lat kwam de bal weer terug in het veld en kwam Rick Douwsma een teenlengte te kort om de bal in het doel te schuiven.

In de 22ste minuut haalde Jan Remmelt Schoemaker van Havelte de doorgetrokken speler Alex Mols onderuit, waardoor Havelte met tien man kwam te staan.

In de tweede helft speelde Havelte behouden op eigen helft en liet Bakkeveen het spel maken. De Bakkeveensters die met een man meer speelden konden daar niet van profiteren.

Het enige hoogtepuntje van de tweede helft was de prachtige redding van Bart Geurts, de keeper van Havelte keerde een verwoestend schot van Bakkeveen uit de kruising.

Na negentig minuten voetballen maakte scheidsrechter Bisschop een einde aan de wedstrijd. De wedstrijd eindigde in 0-0, waar beide ploegen wel mee konden leven.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Als u niet wilt dat er cookies worden geplaatst, dan kunt u het opslaan daarvan tegengaan. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies op deze website dan niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Sluiten