img_0004

vv Bakkeveen 1 – vv Wijster 1 24-11-2013

vv Bakkeveen 1 – vv Wijster 1 24-11-2013:

Zondag 24 november moest vv Bakkeveen het opnemen tegen vv Wijster. Beide ploegen staan momenteel in de middenmoot. De ploeg die vandaag zou winnen krijgt weer aansluiting met de subtop van de 4de klasse B. Bakkeveen had het niet gemakkelijk, omdat de ploeg het grootste deel van de wedstrijd met 1 man minder moest spelen. Desondanks wist Bakkeveen wel de wedstrijd te winnen met 2-0.

Scoreverloop:
1-0 47 min. Marlon Mols
2-0 87 min. Sjoerd Valk

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Als u niet wilt dat er cookies worden geplaatst, dan kunt u het opslaan daarvan tegengaan. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies op deze website dan niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Sluiten