img_0016

vv Bakkeveen 1 – vv Zevenhuizen 1 08-03-2015

v.v. Bakkeveen wint 6 punten duel en komt op gelijke hoogte met v.v. Zevenhuizen.

Zo had Bakkeveen voor de winterstop nog maar 4 punten, maar pakt na de winterstop belangrijke punten. In de 5 wedstrijden na de winterstop weet Bakkeveen maar liefst 10 punten te pakken.
Zondag 8 maart stond de wedstrijd v.v. Bakkeveen – v.v. Zevenhuizen op het wedstrijdprogramma in de 4de klasse B Noord.

Om 14.00 uur gaf scheidsrechter Hes het startsein en mocht v.v. Zevenhuizen aan de aftrap beginnen. In een wat matte wedstrijd zijn beide ploegen aardig aan elkaar gewaagd. Na de eerste schermutselingen, waarbij de thuisploeg enkele keren dreigend doorkwam nam v.v. Zevenhuizen de leiding. Zo maakte Dimitri de Jong met een mooi afstandsschot in de 34ste minuut van de wedstrijd de 0-1. De enkele uitbraken van Bakkeveen leverde uiteindelijk geen doelpunten op en zo ging Bakkeveen met een 0-1 achterstand de rust in.

Na de rust veranderde dat, want in de 54ste minuut weet Janco de Jong uit een penalty de 1-1 te maken. Nog geen 5 minuten later geeft scheidsrechter Hes nog een penalty aan Bakkeveen. De penalty wordt wederom feilloos benut door Janco de Jong en zet daarmee zijn ploeg in de 59ste minuut op een 2-1 voorspong.

In laatste minuten van de wedstrijd is het nog spannend, zo speelt Bakkeveen met 10 man, nadat Janco de Jong zijn 2de gele kaart heeft gekregen. Zevenhuizen probeert nog op gelijke hoogte te komen, maar kan niet echt door de defensie van Bakkeveen breken. Zo pakt Bakkeveen wederom 3 belangrijke punten. Als v.v. Bakkeveen het aankomende duel van v.v. Haulerwijk weet te winnen, dan doen ze goede zaken en zullen weer aanhaken met de middenmoot.

Scoreverloop:
0-1 34 min. Dimitri de Jong
1-1 54 min. Janco de Jong (p)
2-1 59 min. Janco de Jong (p)

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Als u niet wilt dat er cookies worden geplaatst, dan kunt u het opslaan daarvan tegengaan. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies op deze website dan niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Sluiten