img_0025

VV Bakkeveen 1 – VV Steenwijker Boys 1 23-11-2014

v.v. Bakkeveen komt maar niet uit de gevarenzone.

Zondag 23 november stond de wedstrijd v.v. Bakkeveen – v.v. Steenwijker Boys op het wedstrijdprogramma in de 4de klasse B Noord.

Door schorsingen en blessures heeft Bakkeveen het geluk niet aan hun zijde, door de overwinning op v.v. Haulerwijk en een gelijkspel tegen v.v. Steenwijkerwold blijft de Bakkeveen voorlopig op de laatste plaats steken in de 4de klasse B Noord. Na de verloren oefenwedstrijd tegen f.c. Fochteloo heeft hoofdtrainer Henk Boeree tot overmaat van ramp de handdoek in de ring gegooid. Zolang de club geen vervanger weet te vinden, zal Joey Witte het trainerschap op zich nemen.

Om 14.00 uur zou de aftrap plaats vinden, maar omdat de spelersbus van de Steenwijker Boys pech had is de wedstrijd een half uur uitgesteld. Om 14.30 uur gaf scheidsrechter Van Veen het startsein en mocht v.v. Steenwijker Boys aan de aftrap beginnen.

De Steenwijkers maken het spel en hebben meer balbezit dan de Bakkeveeners, maar de echte grote kansen blijven uit. Bakkeveen speelde de eerste 15 minuten niet eens zo slecht en komt er zo nu en dan via counters gevaarlijk uit.

In de negentiende minuut van de wedstrijd helpt scheidsrechter Van Veen de Steenwijkers een handje door een penalty te geven. De penalty wordt feilloos benut door Frank Knevelbaard en zet daarmee zijn ploeg in de 20ste minuut op een 0-1 voorspong. De Steenwijkers blijven meer balbezit houden, maar komen maar moeilijk door de defensie van Bakkeveen.

In de 35ste minuut belandt een afstandsschot van Steenwijker Boys op de lat, waar Bakkeveen goed mee wegkomt. 5 minuten voor het einde van de eerste helft krijgt Bakkeveen nog een mogelijkheid om 1 op 1 met de keeper van Steenwijker Boys te komen. Maar de aanval wordt door de lijnrechter van Steenwijker Boys als buitenspel beoordeeld. Op het moment van spelen stond de speler van Bakkeveen zeker nog een halve meter voor de defensie van Steenwijker Boys, dus buitenspel was het zeker niet. In de 44ste minuut wordt er nog een bal van de lijn gehaald door Bakkeveen, waardoor Bakkeveen met een 0-1 achterstand de rust in gaat.

In de tweede helft komt Bakkeveen al snel op 1-1. In 47ste minuut kopt Henk van der Stouwe de bal uit een hoekschop in het doel.

Tot de 64ste minuut voetbalt Bakkeveen aardig mee en krijgt het zo af en toe nog kansen om op voorsprong te komen. Jesper Welling maakt voor Steenwijker Boys de 1-2 en nog geen minuut later maakt Jacco Schaap de 1-3, waardoor de wedstrijd is gespeeld.

Bakkeveen probeert door wijzigingen in het veld nog wat terug te doen, maar het zijn wederom de Steenwijkers die weten te scoren. Zo maakt Jacco Schaap in de 78ste minuut de 1-4 en 1 minuut later maakt Jesper Huisman de 1-5. In de 82ste minuut van de wedstrijd komt Bakkeveen met tien man te staan, wanneer scheidsrechter Van Veen een tweede gele kaart aan Sander van der Meulen geeft.

Het laatste doelpunt van de wedstrijd komt op naam van Jacco Schaap, die in de 90ste minuut zijn derde doelpunt scoort en daarmee een eindstand van 1-6 op het scorebord brengt. De uitslag is enigszins geflatteerd, maar dat maakt het verlies voor Bakkeveen er niet minder op.

Scoreverloop:
0-1 20 min. Frank Knevelbaard (p)
1-1 47 min. Henk van der Stouwe
1-2 64 min. Jesper Welling
1-3 65 min. Jacco Schaap
1-4 78 min. Jacco Schaap
1-5 79 min. Jesper Huisman
1-6 90 min. Jacco Schaap

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Als u niet wilt dat er cookies worden geplaatst, dan kunt u het opslaan daarvan tegengaan. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies op deze website dan niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Sluiten