Martijn van der Vaart

Informatie

Welkom op de site van Martijn van der Vaart. In 2002 ben ik begonnen met fotografie, sindsdien heb ik ook de verschillende technieken van fotografie onder de knie gekregen. Fotograferen is voor mij het zien van gebeurtenissen en deze acties of emoties op een creatieve manier vast te leggen.

 

Zo zijn er mensen die geïnteresseerd raken in fotografie en gebruiken hun fotocamera ter aanvulling op hun hobby. Ook zijn er mensen die belangrijke gebeurtenissen van hun kind, vakantie of familiebijeenkomst vastleggen. Maar je hebt ook mensen die foto’s maken om hun creativiteit en persoonlijke visie op de wereld tot uiting te brengen, zoals architecten gebouwen ontwerpen. Fotograferen is dan ook meer dan alleen een foto maken, je moet het totaal plaatje zien.

 

Wilt u een bepaalde reportage vastleggen en mij daarvoor inhuren, kunt u mij gerust mailen. In die mail kunt u een voorstel doen, betreffende het soort reportage, aan de hand hiervan kan ik zien wat ik voor u kan betekenen.

 

Algemene Voorwaarden:

Deze kun je via deze link bekijken.

 

Copyright:

You will find the English translation of this message at the bottom of the page.

Bij dezen wil ik u erop attenderen dat het niet is toegestaan de site of de inhoud van deze site te kopieren of te verspreiden. Op al het beeldmateriaal van www.martijnvandervaart.nl is copyright berust en niets hiervan mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, foto van foto, digitaal of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar: Martijn van der Vaart.

Als u foto’s wilt gebruiken kunt u mij een email sturen naar info@martijnvandervaart.nl, waarin u kunt omschrijven waarvoor u de foto(s) zou willen gebruiken.

 

————————————————————————————————

This website and all pictures on this site are copyrighted material and may not be used for any purpose without expressed written permission of the owner and photographer: Martijn van der Vaart. If you would like to use any pictures on this site, please send an email to info@martijnvandervaart.nl