img_0026

VV Bakkeveen 1 – VV Havelte 1 13-04-2014

VV Bakkeveen 1 – VV Havelte 1 13-04-2014:

De wedstrijd v.v. Bakkeveen – v.v. Havelte is geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel.

Op 10 april had Bakkeveen de inhaalwedstrijd met 3-0 gewonnen van Zandhuizen, waardoor Bakkeveen zich veilig had gespeeld. Bij de wedstrijd tegen Havelte stond er dus weinig meer op het spel, waardoor beide ploegen vrijuit konden voetballen.

De grootste kans in de eerste helft was voor Bakkeveen. In de 13de minuut van de wedstrijd schoot Alex Mols over de keeper van Havelte tegen de lat, via de lat kwam de bal weer terug in het veld en kwam Rick Douwsma een teenlengte te kort om de bal in het doel te schuiven.

In de 22ste minuut haalde Jan Remmelt Schoemaker van Havelte de doorgetrokken speler Alex Mols onderuit, waardoor Havelte met tien man kwam te staan.

In de tweede helft speelde Havelte behouden op eigen helft en liet Bakkeveen het spel maken. De Bakkeveensters die met een man meer speelden konden daar niet van profiteren.

Het enige hoogtepuntje van de tweede helft was de prachtige redding van Bart Geurts, de keeper van Havelte keerde een verwoestend schot van Bakkeveen uit de kruising.

Na negentig minuten voetballen maakte scheidsrechter Bisschop een einde aan de wedstrijd. De wedstrijd eindigde in 0-0, waar beide ploegen wel mee konden leven.